Košarka
SPORTOVI
Košarka
Devet pobjeda zaredom

Pobjegao od LeBrona i uživa više nego ikad: Pogledajte što radi košarkaški Houdini

Nije bilo lako, ali Boston Celticsi produžili su svoj niz na devet utakmica zaredom bez poraza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boston je u neizvjesnoj utakmici slomio otpor Atlante Hawksa i slavio 110:107. Treba spomenuti da je ta ista Atlanta dan ranije skinula Cavse. Celticsi ovaj put nisu bili angažirani u obrani kao u prethodnim utakmicama, ali su zato imali poprilično raspoloženog Kyriea Irvinga, koji je odigrao svoju najbolju utakmicu u keltskom dresu.

Hawski su šutirali velikih 55 posto iz igre u prvom poluvremenu i time stavili dodatni pritisak na Stevensonovu momčad. Konkretno Boston nije imao rješenja za visoki pick and roll i Dwaynea Dedmona. No, u nastavku je prelomio na krilima Irvinga, Horforda i Tatuma, koji je pogodio nekoliko važnih šuteva.

No, ovo je bila Irvingova večer. Playmaker Celticsa u određenim se trenucima doslovno poigravao s obranom Atlante izvodeći stvari koje mnogi nisu ni u stanju napraviti. Na kraju je završio utakmicu s 32 poena i sedam asistencija, dok je Hoford bio samo asistenciju od triple-doublea (15-9-10). Kod Atlante je najefikasniji bio Dennis Schröder s 23 koša.

Aktualni NBA prvaci sa 97:80 bili su bolji od Miami Heata, a Kevin Durant za pobjedu je zabio 21 koš uz osam skokova.

Draymond Green postigao je 18 poena, od čega četiri trice, ugrabivši devet skokova za sedmu pobjedu Warriorsa u osam zadnjih utakmica. Stephen Curry ubacio je 16 koševa, a Klay Thompson 13.

Kod Miamija najbolji je strijelac bio James Johnson s 21 košem, dok je Goran Dragić zabio 19.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider