Košarka
SPORTOVI
Košarka
Okršaj u Madisonu

LeBron zapalio New York: ''Ne mogu to dopustiti, bio on kralj, kraljica, princeza, tko god''

Cleveland Cavaliersi nadoknadili su veliki zaostatak protiv Knicksa i slavili rezultatom 104:101, no utakmicu je obilježio i bliski susret nekoliko igrača uključujući i LeBrona Jamesa.

Enes Kanter i LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

LeBron James je u subotu navečer prokomentirao izbor Knicksa na ovogodišnjem draftu kazavši kako je klub pogriješio što je propustio izabrati playmakera Dennisa Smitha Jr., koji je kasnije završio u Dallasu. Umjesto njega, New York je kao osmi izbor izabrao mladog francuskog razigravača Franka Ntilikinu čiji suigrači nisu bili presretni s Jamesovim komentarima.

''To je moj rookie, moja momčad i ovo je moja organizacija. Ne mogu samo dopustiti Jamesu da prema njemu tako pokazuje nepoštovanje. Nije bitno je li to LeBron James ili netko drugi, ne mogu dopustiti da ga tako disrespektira'', rekao je uoči njihovog međusobnog okršaja Enes Kanter.

Iako je James objasnio kako nije mislio ništa loše vezano za Ntilikinu, nije dugo trebalo da se stvari u legendarnom Madison Square Gardenu zakuhaju.

James je predvodio Cavse do velikog preokreta i pobjede protiv Knicksa s 23 poena, 12 asistencija i devet skokova, dok je Korver zabio 19 od ukupno 21 u zadnjoj četvrtini u kojoj je Cleveland nadoknadio 15 razlike. Knicksi su u jednom trenutku utakmice imali čak i 23 razlike.

LeBron je također zaradio tehničku pogrešku u prvoj četvrtini zbog ''bliskog susreta'' s protivničkim igračima, Ntilikinom i Kanterom, a koji se nadovezao na već spomenute komentare. Cijela gužva nastala je nakon jednog Jamesovog zakucavanja poslije kojeg se nije htio pomaknuti Ntilikini da uzme loptu i izvede ispod koša.

Ntilikina je nakon toga odgurnuo Jamesa, a u cijelu priču ubrzo se uključio i Kanter, koji se LeBronu unio u lice. Epilog svega bile su tehničke pogreške za Jamesa i Kantera.

''Ne zanima me tko si. Kako se zoveš? Kralj, kraljica, princeza, tko god da jesi. Mi ćemo se boriti. Nitko nas neće zezati'', rekao je nakon utakmice Kanter i brzo dobio LeBronov odgovor:

''Ja sam kralj, moja supruga je kraljica, a moja kćerka je princeza tako da smo sve troje pokrili.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider