Košarka
SPORTOVI
Košarka
oštro ga kritizirali

LeBron se nije mogao kontrolirati nakon zakucavanja: Utrčao na parket i ostao bez tenisice

LeBron James malo je prežestoko slavio koš momčadi za koju igra i njegov sin Bronny.

LeBron James slavi koš (Screenshot)

Dobro je poznato da je ponajbolji košarkaš svih vremena LeBron James jako ponosan na uspjehe svog sina Bronnyja, srednjoškolca za kojeg se vjeruje da bi mogao biti bolji od oca. Često viđamo LeBrona na utakmicama svog sina, a tako je bio slučaj i prošlog vikenda, kada se u jednom trenutku možda malo previše angažirao u proslavi zakucavanja njegove momčadi.

Iako nije Bronny zakucao nakon bačenog alley-oopa, LeBron je ludo proslavio atraktivnost koša njegove momčadi. Toliko je žustro proslavio zakucavanje da je u jednom trenutku ostao bez tenisice, te se morao po nju vraćati na parket.

Nakon što ju je ponovno navukao na nogu, proslavio je koš zajedno s autorom prekrasnog zakucavanja, ali i naišao na brojne kritike zbog svog ponašanja. Naime, mnogi mu zamjeraju što se toliko angažira na dječjim utakmicama te takvim ponašanjem maksimalno skreće pažnju s klinaca.

Istina je takva da je LeBron James ionako toliko velika zvijezda, pa i da samo sjedne u dvoranu, sva će pažnja biti na njemu. U Americi je ionako najvažniji šou, a LeBron ga svojim animiranjem za vrijeme utakmica itekako pruža.

Nakon susreta pokušao je objasniti što se zapravo dogodilo. 

"Akcija Diora i Tezza izula me iz tenisica. Obožavam biti među svojom mladom braćom i gledati ih kako igraju igru koju vole. Istina je da je moja tenisica poskočila s moje noge, a razlog je njihova sjajna igra", napisao je LeBron u objavi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider