Košarka
SPORTOVI
Košarka
"ne možemo to kontrolirati"

Raspadaju li se LA Lakersi u najvažnijem trenutku sezone? LeBronova izjava zabrinula navijače

LeBron James otkrio je da postoje problemi u momčadi LA Lakersa koji se ne mogu kontrolirati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katastrofalne vijesti za sve navijače Los Angeles Lakersa iznio je najbolji igrač momčadi - LeBron James. On je nakon poraza od Oklahome City Thundera otkrio da u momčadi postoje problemi koji se ne mogu kontrolirati, a isti su isplivali na površinu i u idućoj utakmici protiv Indiana Pacersa.

Pacersi su noćas sa 116:111 bili bolji od Los Angeles Lakersa, koji su nakon prve četvrtine gubili 15 razlike, da bi do poluvremena preokrenuli rezultat i poveli s pet razlike, ali na kraju ipak bili poraženi.

Indianu je do pobjede predvodio sjajni T.J. Warren koji je postigao 39 poena. Malcolm Brogdon je dodao 24 koša, a Victor Oladipo 22. LeBron James, koji je u četvrtak propustio utakmicu protiv Houston Rocketsa, vratio se na teren i utakmicu je završio sa 31 košem, osam skokova i sedam asistencija.

gol expired Dončića izostavili s popisa kandidata za MVP-a: Njegov odgovor bio je brutalan divider

"Imamo nekih problema koje ne možemo kontrolirati. Ne želim o tome razgovarati. Jedino što mogu reći je da nemaju veze s onim što se događa na parketu", rekao je James u srijedu nakon teškog poraza od Oklahome City Thundera.

Je li LeBron otkrio određene probleme u vrhušci kluba koji očito utječu na izvedbe momčadi iz Los Angelesa. Iako su osigurali jedinicu na Zapadu sumnjamo da Lakersi žele s nizom poraza ući u doigravanje koje započinje 17. kolovoza.

Bila je to šesta utakmica Lakersa od nastavka sezone u Orlandovom Disney Worldu, te četvrti poraz, treći uzastopni.

gol expired Njemački mediji ponovno razapeli Neuera zbog pjevanja Thompsonove pjesme, a on im hladno spustio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider