Košarka
SPORTOVI
Košarka
ostao impresioniran

Lakersi se "predstavili" LeBronu: James dao naslutiti da je Los Angeles njegova destinacija?

Los Angeles Lakersi napravili su dobru prezentaciju za LeBrona Jamesa, koji je imao samo riječi hvale za mladu momčad i mladog trenera Lukea Waltona.

LeBron James protiv LA Lakersa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

LeBron James drugi je i posljednji put ove sezone posjetio Los Angeles, u kojem je zaigrao protiv Lakersa. Jezerčani su jedna od tri momčadi s kojima se povezuje LeBrona, koji nadolazećeg ljeta postaje slobodan igrač. Preostala dva kandidata za dovođenje LeBrona su Houston i Philadelphia.

Lakersi su očitali košarkašku lekciju Cavsima i slavili sa 127:113. Momčad Lukea Waltona dobro se prezentirala LeBronu, koji je imao samo riječi hvale nakon utakmice.

"Otkako je Luke Walton preuzeo Lakerse, oni napreduju iz sezone u sezonu. Protok lopte i snažna fizička košarka jako podsjećaju na Golden State Warriorse u kojima je radio sa Steveom Kerrom kao pomoćni trener", rekao je LeBron.

Lakersi su stigli do 30. pobjede (uz 36 pobjeda) u sezoni, što je najbolji učinak još od sezone 2012./2013. U sezoni prije dolaska Waltona Lakersi su ostvarili 17 pobjeda u sezoni, a u prvoj njegovoj na klupi Los Angelesa upisali su 26 pobjeda. Sada su već na 30 i još uvijek kandidiraju za mjesto u doigravanju.

Lakersi su uoči ove sezone očistili svoj salary cap, upravo kako bi nadolazećeg ljeta mogli dovesti dvije velike zvijezde. Jedna od tih zvijezda trebao bi biti LeBron James.

"Jasno mi je da svaka moja riječ ima posebno značenje, prije svega jer Lakersi imaju prostora u salary capu", poručio je James.

Hoće li izabrati jednu od tri momčadi koje se bore za njega ili će ostati u Clevelandu i ovdje završiti karijeru, saznat ćemo tek nakon što Cavsi završe svoje putovanje u ovoj sezoni. Trenutno su četvrta momčad Istoka i ne djeluju nimalo spremno za još jedno veliko finale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider