Košarka
SPORTOVI
Košarka
Monstruozni James

LeBron i Lakersi se napalili protiv Warriorsa: Pogledajte show novih rivala

Los Angeles Lakersi i Golden State Warriorsi priredili su show u predsezonskoj utakmici igranoj u noći sa srijede na četvrtak.

LeBron James i Lance Stephenson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Los Angeles Lakersi Ivice Zupca su sa 123:113 svladali Golden State Warriorse. Doduše, Zubac nije ulazio u igru, ali su zato bili raspoloženi njegovi suigrači, posebno LeBron James.

Jamesu nije trebalo puno vremena da pokaže kako će biti veliko pojačanje Lakersa. Najbolji igrač današnjice je za 18 minuta protiv aktualnih prvaka skupio 15 poena, deset skokova i pet asistencija, a odličnu utakmicu odigrali su Ingram (26 poena) i Kuzma (22 poena).

Lakersi su postigli ukupno 38 poena iz kontranapada, 21 više od Warriorsa, a dominantni LeBron je davao ton visokom ritmu svoje momčadi. Nakon defanzivnog skoka, sjajno je vukao u tranziciju i pronalazio ubojita rješenja.

Dok je James završio svoju izvedbu na poluvremenu, vodeći trojac Golden Statea, Durant (18 poena i 12 skokova), Curry (23 poena) i Thompson (20 poena) je startao u trećoj četvrtini. Međutim, lakersi su poveći svoje vodstvo u toj dionici najviše zahvaljujući raspoloženom Ingramu, koji je izveo ukupno čak 17 slobodnih bacanja.

Spomenimo i kako je u toj utakmici prvi put nakon ožujka zaigrao Lonzo Ball, skupivši sedam poena, četiri skoka i četiri ukradene u predsezonskom debiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider