Košarka
SPORTOVI
Košarka
Epska završnica

Davis sa zvukom sirene potopio Denver pa uzviknuo "Kobe": Urnebesna reakcija Ronda

LA Lakersi poveli su u finalu Zapadne konferencije protiv Denver Nuggetsa s 2:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles Lakersi poveli su 2:0 protiv Denver Nuggetsa u finalu Zapadne konferencije NBA lige. Jezerčani su slavili 105:103 i to na krajnje dramatičan način - tricom Anthonyja Davisa sa zvukom sirene.

Lakersi su vodili veći dio utakmice, no Denver je u završnici sustigao vodstvo i poveo u samoj završnici na krilima Nikole Jokića. Nakon što su promašili prvi šut u posljednjem napadu, Lakersi su ipak dobili još jednu priliku 2.1 sekundu prije kraja.

Rajon Rondo je ubacivao loptu ispod koša, Davis ju je dočekao iza linije tri poena i - pogodio preko Jokića. Krenulo je ludo slavlje svih igrača LA Lakersa osim asistenta Ronda.

On je nakon asistencije za Davisa mrtvo-hladno samo nastavio šetati po terenu, baš kao što mu i priliči. Bio je to 31. koš Davisa i deveta asistencija Ronda na utakmici.

gol expired Dinamo dogovorio bogati transfer najvećeg dragulja: Ništa od Premierlige, obitelji se ispunila želja divider

Spomenimo i da je Davis nakon što je ubacio tricu za pobjedu uzviknuo ime tragično preminulog Kobe Bryanta, legende NBA lige i LA Lakersa. 

Davisovu reakciju nakon pobjedničkog koša pogledajte OVDJE. 

LeBron James završio je susret s 26 poena, 11 skokova i četiri asistencije, dok su s druge strane Nikola Jokić i Jamal Murray postigli kombinirano 55 poena, 12 skokova i 13 asistencija.

Treća utakmica ovih dviju momčadi na rasporedu je u noći s utorka na srijedu.

Pobjednički koš Davisa i reakciju Ronda pogledajte OVDJE.

gol expired Koeman javno poručio mladoj zvijezdi da ode iz Barcelone: Navijači započeli 'rat' protiv trenera divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider