Košarka
SPORTOVI
Košarka
Veliko pojačanje za Netse

Irving se konačno vraća na NBA parkete: Evo kad će zakleti protivnik cijepljenja prvi put zaigrati ove sezone

Brooklyn je od starta sezone bez jedne od svoje tri velike zvijezde, Kyrie Irvinga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su u posljednje vrijeme igrali bez svih svojih najvećih zvijezda, koje su izvan pogona zbog COVID-19 protokola, Brooklyn Nets i dalje su najbolja momčad Istočne konferencije u NBA ligi.

Trenutačno Brooklyn ima omjer 21-9, a treba naglasiti i kako je momčad od starta sezone bez jedne od svoje tri velike zvijezde, Kyrie Irvinga.

gol expired LeBron zgrozio objavom na društvenim mrežama: U SAD-u brojke naglo rastu, a on se sprda divider

Naime, taj 29-godišnji košarkaš je od samog starta uporan protivnik cijepljenja kojeg je odbijao unatoč svim negativnim posljedicama koje je to ostavljalo na njegovu karijeru.

Kao stanovnik New Yorka i necijepljen košarkaš Irving može igrati samo u gostujućim susretima, a iako je u tom pogledu imao mnoge neprijatelje u klubu odlučeno je da ipak zaigra zbog problema koje Brooklyn, kao i ostali klubovi, ima s igračkim kadrom i brojnim zaraženim igračima.

gol expired NBA zvijezda za blagdane udarila po Nikšićkom pivu i sarmi divider

No, u međuvremenu je i Irving završio u zdravstvenom i sigurnosnom protokolu, a ESPN navodi kako bi se njegov povratak košarci mogao dogoditi na simboličnom mjestu, 17. siječnja iduće godine kod Clevelanda.

Naime, prije devet i pol godina upravo je Cleveland izabrao Irvinga kao prvi izbor tadašnjeg drafta, a u tom klubu je Irving igrao od 2011. do 2017. godine, a ujedno je 2016. proslavio naslov prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider