Košarka
SPORTOVI
Košarka
Lebron zagonetno šuti

Ovako izgleda raspad Cavsa: Irving u New Yorku, Love u Phoenixu?

Potrebne su tri momčadi da bi Kyrie Irving napustio Cleveland, a u toj varijansti Cavsi bi se riješili i Kevina Lovea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaški svijet još nije došao k sebi nakon vijesti da je ponajbolji razigravač NBA lige Kyrie Irving zatražio odlazak iz Cleveland Cavaliersa, a već su se pojavile realne opcije pod kojima bi se to moglo dogoditi. U veliku mega razmjenu igrača bile bi uključene tri momčadi - Cleveland, Phoenix i New York.

Američki novinar Jordan Shultz, upoznat s cijelom situacijom, objavio je danas potencijalnu razmjenu igrača koja bi zadovoljila pravilnik NBA lige i budžete sve tri momčadi.

"Cavsi bi dobili Carmela Anthonyja i Erica Bledsoea, Knicksi bi dobili Irvinga i Tysona Chandlera, a Phoenix Kevina Love i Franka", pojavio je spomenuti novinar.

Postoji čak i kombinacija u kojoj bi u razmjeni igrača sudjelovao i Memphis, koji bi bio spreman odreći se Marca Gasola, ali u toj varijanti Irving bi ostao u Clevelandu! Tada u razmjeni ne bi sudjelovao Phoenix, a rasplet situacije glasio bi ovako:

"Cavsi dobivaju Anthonyja i Marca Gasola, New York dobiva Channinga Fryea, Jamesa Ennisa, Wadea Baldwina i pick prve runde, a Memphis dobiva Kevina Lovea i Imana Shumperta".

Druga varijansta je manje vjerojatna, pogotovo jer je Irving praktički na izlaznim vratima Cavaliersa. Njegova navodna želja je da prijeđe u klub na Zapadu, kako bi osjetio daleko snažniju konkurenciju od one na Istoku.

I dok svi tvitaju i postaju o Irvingu, LeBron James, najbolji košarkaš svijeta, ne brine brigu o Clevelandu. On na svojim profilima društvenih mreža čestita rođendane / nove ugovore svojim prijateljima iz drugih klubova i uopće ne reagira na medijske napise i špekulacije.

Je li to znak da u cijeloj toj priči nema ni vatreni ni dima, ili je to jednostavno znak da je LeBron odustao od Clevelanda, te da se sprema za drugi odlazak? Bilo kako bilo nešto se kuha u Cavsima. Ovoga ljeta su propustili sudjelovati u svim velikim razmjenama igrača (Paul George, Jimmy Butler...) i potpisivanja igrača kojima su istekli ugovori, što navodno nije najbolje sjelo Jamesu. Bit će to dugo i radno ljeto za upravu aktualnih viceprvaka NBA lige...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider