Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sve je pošlo po zlu

Košarkaši posramljeni: 'Jedna od najgorih utakmica u reprezentaciji'

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je jedan od najtežih poraza od samostalnosti. Česi su doslovno očitali lekciju Perasovoj momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od početka to nije dobro izgledalo. Hrvatska nije imala samopouzdanja, a Češka je igrala svoju igru i imala puno veću energiju. Nažalost, bilo je to mučno za gledati.

''Teško je ulaziti u neke dublje analize. Nismo bili pravi, nismo bili ono što smo svi mislili da jesmo. Mislili smo da smo kvalitetniji, ali očito nismo'', rekao je Žorić nakon utakmice za HRT te nadodao:

''Česi su bili korak ispred nas, pročitali su sve naše akcije. Kad smo pukli, jednostavno nije bilo više nazad i onda je to doista izgledalo ružno.''

Nemoć je sve više dolazila do izražaja pa je Češka u jednom trenutku otišla na nevjerojatnih 30 koševa razlike. Uspjeli su se naši malo oporaviti, ali konačan rezultat više nije dolazio u pitanje.

''Jedna od najgorih utakmica od kada sam u reprezentaciji. Ekipa smo koja je radila neku preddnost cijelo ljeto na energiju. Danas to nismo imali, a oni su nametnuli svoj ritam. Apsurdno je analizirati utakmicu jer ništa nije funkcioniralo. Ne bih htio u nikoga upirati prstom'', objasnio je kapetan Roko Leni Ukić.

Ovim porazom Hrvatska se oprostila od Eurobasketa na vrlo ružan način. Ali zasluženo.

Kako biste ocijenili nastup košarkaša na EuroBasketu?

Ukupno glasova:

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider