Košarka
SPORTOVI
Košarka
Užas!

NBA zvijezda optužena za obiteljsko nasilje, potresna ispovijest supruge: "Više neću šutjeti"

Miles Briges, košarkaš Charlotte Hornetsa optužen je za obiteljsko nasilje.

Mychelle Johnson (Foto: Instagram/Mychelle Johnson/Screenshot)

NBA zvijezda Miles Bridges optužen je za obiteljsko nasilje. Predao se policiji Los Angelesa, a ubrzo je pušten iz pritvora uz jamčevinu od 130 tisuća dolara, pišu američki mediji.

Brigesova supruga, Mychelle Johnson, prekinula je šutnju. Na svom Instagram profilu objavila je potresne fotografije tjelesnih ozljeda koje joj je nanio, kako tvrdi, košarkaš Charlotte Hornetsa.

"Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više šutjeti. Dopustila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlje na sve moguće načine i istraumatizira našu djecu za cijeli život", napisala je Jonhson pa dodala:

"Neću dozvoliti ljudima oko njega da šute i lažu kako bi njega zaštitili. Ovo je neetično, nemoralno i bolesno".

"Više neću šutjeti da zaštitim druge jer cijenim sebe i svoju djecu. Fraktura nosa, zgloba, ozljede bubnjića, mišića vrata od gušenja i teški potres mozga. Ne tražim sažaljenje, samo ne želim da se ovo dogodi bilo kome. Moja djeca zaslužuju bolje, ona su svjedočila tome, to me boli više od svega", zaključila je Johsnon koja ima dvoje djece sa zvijezdom NBA lige.

Bridgesov klub, Charlotte Hornets, objavio je priopćenje u kojem stoji da su upoznati s njegovim uhićenjem te da će nastaviti pratiti situaciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider