Košarka
SPORTOVI
Košarka
rijetko kad se miješa, ali...

Kobe Bryant pod pritiskom ispalio da je bolji košarkaš od Jordana i LeBrona

Kobe Bryant odgovorio je na vječito pitanje: Tko je najbolji košarkaš svih vremena?

Kobe Bryant i Michael Jordan (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rijetko kad čujemo da se legendarni bivši košarkaš Los Angeles Lakersa Kobe Bryant upušta u vječnu debatu: Tko je najbolji igrač svih vremena? Poznati komičar James Corden izvukao je odgovor iz njega, a za to je ispred njega na stol "samo" trebao staviti kravlji jezik.

James Corden je u svom šouu "The Late Late Show" postavio ispred Bryanta izazov da odgovori na pitanje ili pojede jedno od pripremljenih jela na stolu.

"Pojedi kravlji jezik, ili mi odgovori poredaj, od najboljeg do najgoreg košarkaša svih vremena između: Michael Jordan, LeBron James i Kobe Bryant?"

U studiju je nastalo oduševljenje među gledateljima, koji su dodatno potaknuli Bryanta da odgovori.

"Znato što bih odgovorio, no neću to odgovoriti jer bi ljudi onda raspravljali o tome. Tako da ću zagristi kravlji jezik", rekao je Bryant, uzeo jezik u ruku pa se predomislio.

"Ja sam najbolji, Michael je drugi, a LeBron treći", ispalio je i izazvao oduševljenje voditelja i svih okupljenih u studiju.

Ne treba ni naglašavati da je njegov odgovor postao viralan i da je postao predmet rasprave na društvenim mrežama.

Vječna debate oko toga tko je najbolji svih vremena posljednjih se godina vodi između Michaela Jordana i LeBrona Jamesa. No i Kobe je imao vrlo respektabilnu karijeru, u kojoj je osvojio pet naslova NBA prvaka, te je još uvijek na trećem mjestu ljestvice najboljih strijelaca u povijesti NBA lige.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider