Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gore nije moglo

Devastirajuća vijest za Warriorse i ligu: Ovo se nikad nije dogodilo u NBA finalima

Nakon što su izgubili NBA finale, Golden State Warriorsi saznali su još jednu devastirajuću vijest.

Klay Thompson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Golden State Warriorsi primili su još jedan težak udarac u NBA finalu. Netom nakon utakmice Adrian Wojnarowski izvijestio je kako je Klay Thompson doživio ozljedu križnih ligamenata (ACL) u lijevom koljenu i morat će izbivati i do nekoliko mjeseci.

Thompson se ozlijedio u trećoj četvrtini nakon što je krenuo na zakucavanje, a Danny Green ga je faulirao u zraku. Zvijezda Warriorsa pritom se vrlo nezgodno dočekala na lijevu nogu i brzo nakon toga napustila teren u očitim bolovima.

Međutim, Klay se odlučio vratiti natrag na teren kako bi mogao izvesti oba slobodna bacanja, jer u suprotnome ne bi mogao nastaviti utakmicu, što je svakako htio. Naime, prije odlaska u tunel rekao je Kerru kako se vraća za dvije minute. No tada nitko nije mogao znati koja je težina njegove ozljede.

Nakon slobodnih bacanja, Thompson je izašao iz igre i otišao u svlačionicu kako bi procijenili o kakvoj se ozljedi radi. I samo nekoliko trenutaka poslije Doris Burke za ABC je potvrdila kako će propustiti ostatak utakmice zbog ozljede lijevog koljena. No na kraju se pokazalo da je mnogo gora ozljeda nego što je itko mislio…

Warriorsi su tako u petoj i šestoj utakmici NBA finala doživjeli dvije devastirajuće ozljede dvojice od trojice najboljih igrača, a obojica su ovo ljeto bila slobodni igrači i trebali su dobiti ugovor života.

NBA ima nove prvake: Toronto Raptorsi srušili Warriorse za prvi naslov u povijesti! Raptorsi slave naslov (Foto: AFP) Kawhi Leonard i Steph Curry (Foto: AFP) Klay Thompson (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider