Košarka
SPORTOVI
Košarka
Upisi u tijeku

KK Rudeš ove godine nudi pregršt zanimljivosti: Pojavio se i bivši NBA igrač

Košarkaški klub Rudeš posljednjih godina puno ulaže u rad s onim najmlađima pa tako već desetu godinu tradicionalno organizira Malu školu košarke.

Dalibor Bagarić i Mala škola košarke Rudeš (Foto: KK Rudeš) (Foto: KK Rudeš)

Oni koji još nisu upoznati s radom košarkaškog kluba Rudeš, ove godine imaju priliku vidjeti jednog od najvećih kadetskih talenata Europe poput Roka Prkačina u dresu tog zagrebačkog kluba.

Naime, zlatni U16 reprezentativac i MVP Europskog kadetskog prvenstva ovu sezonu provest će na posudbi u seniorima Rudeša te igrati Prvu ligu. Tim potezom klub je otvorio vrata izrazito nadarenom igraču, koji je prihvatio odlazak u manju sredinu kako bi skupio dodatno iskustvo na seniorskoj razini, a koje mu samo može biti od pomoći u daljnjoj karijeri.

Međutim, to nije sve. Svake godine Rudeš već tradicionalno organizira i Malu školu košarke za one najmlađe. Jedan od onih koji je opredijelio za Rudeš je i bivši hrvatski košarkaški reprezentativac i NBA igrač Dalibor Bagarić, koji je posjetio trening Male škole košarke Rudeš i upisao svojeg klinca u klub.

Za taj program zaduženi su školovani treneri posvećeni isključivo radu s mlađim kategorijama, a djeca istovremeno imaju priliku uživati i trenirati zajedno sa svojim vršnjacima.

Upisi u Malu školu košarke su ponedjeljkom i srijedom od 19 h u dvorani OŠ Rudeš, koji poziva sve dječake i djevojčice rođene od 2007. do 2012. da se priključe treninzima. Mogu se javiti i treneru Luki Jelaski na broj 098/177 4394.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider