Košarka
SPORTOVI
Košarka
pogledajte mvp predstavu

Poslao poruku Hardenu, Ginobili se hvatao za glavu

San Antonio Spursi u neizvjesnoj završnici pobijedili su Houston Rocketse zahvaljujući fenomenalnoj dionici Kawhija Leonarda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kawhi Leonard najbolji je igrač NBA-a u oba smjera. Dvije godine zaredom najbolji je obrambeni igrač lige, a ove sezone preuzeo je još veću odgovornost na sebe u napadu. Rezultat svega je ozbiljna kandidatura za MVP-a lige.

Unatoč sjajnim sezonama Hardena, Westbrooka i Jamesa, kad se razgovara o MVP utrci ne može se izostaviti krilnog igrača Spursa. Leonard je to potvrdio u teksaškom derbiju s Rocketsima. U samoj završnici utakmice izveo je dva spektakularna poteza i donio svojoj momčadi pobjedu.

39,7 sekundi prije kraja Harden je pogodio dva slobodna bacanja za vodstvo Houstona 108:107, ali onda je na scenu nastupio najbolji igrač Spursa. Leonard je prvo pogodio tricu preko Nenea za 110:108,a onda spektakularno blokirao Hardena na polaganju i potom zabio dva slobodna bacanja.

Leonardovi potezi digli su na noge cijelu dvoranu, ali i njegove suigrače. Dovoljno govori reakcija jednog Manua Ginobilija, koji se držao za glavu. Spursi su inače upisali treću pobjedu u četiri utakmice protiv Houstona i nastavljaju utrku za Warriorsima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider