Košarka
SPORTOVI
Košarka
Navijači bijesni

Katastrofa za Bojana Bogdanovića, Pistonsi na korak od povijesne blamaže

Detroit Pistonsi našeg Bojana Bogdanovića izjednačili su negativan NBA rekord s 26. porazom u nizu.

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Detroit Pistonsi izgubili su i 26. utakmicu zaredom te izjednačili negativan NBA rekord.

Mikal Bridges postigao je 29 koševa,a Brooklyn Netsi su ostvarili pobjedu 126:115 nad Detroit Pistonsima, koji su izjednačili NBA rekord svojim 26. uzastopnim porazom u subotu navečer u New Yorku. Pistonsi su postali treća momčad koja je izgubila 26 uzastopnih poraza u sezoni, pridruživši se Cleveland Cavaliersima 2010./11. i Philadelphia 76ersima 2013./14. Detroit je postigao prvih šest koševa u utakmici, ali nikada nije vratio vodstvo nakon što je zaostao 16:15 s nešto više od pet minuta prije kraja prve četvrtine.

Jaden Ivey predvodio je Pistonse s 23 poena, sedam asistencija i šest skokova. Cade Cunningham dodao je 22 koša, Bojan Bogdanović je imao 19 poena, 8 skokova, 4 asista za 38 minuta igre.

Navijači Budućnosti VIDEO Kaos na parketima regionalne ABA lige: Huligani pokušali upasti u svlačionicu divider


Luka Dončić sakupio je 39 poena, 12 skokova i 10 asistencija u samo tri četvrtine i predvodio Dallas protiv San Antonija 144:119. Dončiću je triple-double bio šesti u sezoni i 62. u karijeri, po čemu je deveti u povijesti lige. San Antonio je igrao bez fenomena novaka Victora Wembanyame, zbog uganuća desnog gležnja.

Zubac upisao double-double u porazu


Celticsi su s 145:108 svladali Clipperse, a Boston je pogodio čak 25 šuteva od 53 pokušaja za tri poena i stigao do pobjede na gostovanju nad Los Angelesom. Jayson Tatum predvodio je Celticse s rekordnih 30 poena. Bio je to prvi put da su Celticsi zabili najmanje 140 koševa u uzastopnim utakmicama od 1966. godine. Paul George postigao je 21 poen za Clipperse, dok je Ivica Zubac imao 16 poena i 10 skokova.

Bravo svima! Hrvatska još jednom pokazala veliko srce i zato vam 20.739 puta hvala! divider

LeBron James je imao 40 poena, sedam skokova i sedam asistencija dok su Lakersi prekinuli niz domaćina Oklahoma Cityja od tri pobjede.Nakon što je njegova momčad izgubila četiri uzastopne utakmice, trener Lakersa Darvin Ham promiješao je početnu postavu, ubacivši Jarreda Vanderbilta umjesto D'Angela Russella. Russell je završio s 15 poena, Anthony Davis je skupio 26 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Rui Hachimura dodao 21 poen s klupe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider