Košarka
SPORTOVI
Košarka
sjajne vijesti

Hrvatski reprezentativac dobio ponudu koja se ne odbija, odlazi li ''preko bare''?

Karlo Matković uskoro bi mogao obući dres New Orleans Pelicansa.

Karlo Matković i Lovro Gnjidić (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Karlo Matković blizu je New Orleans Pelicansa, saznaju Sportske novosti. 23-godišnji Livnjak 2022. godine izabran je kao 52. pick na NBA draftu, već je igrao za Pelicanse ljetnu ligu, a izgleda da njegove dobre partije u dresu Cedevite Olimpije nisu prošle ispod radara.

Matković bilježi zaista impresivne brojke, u ABA ligi je na prosjeku od 15,3 poena, 6,9 skokova i 2,9 blokada po utakmici, dok u Eurokupu, koji je rak rana Slovencima, u 15 poraza bilježi u prosjeku 14,5 poena, 6,5 skokova i dvije blokade.

Franck Ohandza, Ante Erceg i Josip Radošević Nakon Perišićeva potpisa za Hajduk javio se i Torcidin miljenik: "Na putu do titule" divider

Livnjak se isprofilirao kao odličan finišer oko obruča, ali kao i zahvalan igrač u defanzivi. Preostaje pitanje zašto ga Pelicansi žele u ovom trenutku, u jeku NBA sezone.

Momčad iz Louisiane trenutno je na omjeru 25-18 te su u igri za play-off, samim time Matković vjerojatno ne bi dobio odmah priliku pokazati svoj talent, već bi se kroz G-ligu morao nametnuti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider