Košarka
SPORTOVI
Košarka
Svašta

Kaos u NBA ligi: Utakmica prekinuta poslije tri četvrtine, osiguranje izvelo igrače pa zamolilo navijače da napuste dvoranu

Neobičan događaj prekinuo je utakmicu predsezone u najjačoj ligi svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

U NBA ligi započela je predsezona, a utakmica Memphis Grizzliesa i Milwaukee Bucksa završila je rezultatom 87:77, ali poslije samo tri četvrtine…

Naime, prekinuta je zbog alarma za požar koji se oglasio u dvorani, osiguranje je odmah prekinulo susret i izvelo igrače s parketa. Planirali su nastaviti, ali vrhuška lige odlučila je ne završiti utakmicu.

Navijačima je rečeno da isprazne tribine i napuste "Fedex Forum“.

"Ludnica, da sam nekom ovo ispričao, ne bi mi vjerovao,“ rekao je bek Milwaukeeja Grayson Allen poslije utakmice.

Oglasile su se i nadležne vatrogasne službe i rekle da je bilo riječ vjerojatno o nekakvoj zabuni jer zasad još nije službeno poznato što ili tko je aktivirao alarm.

Prema izvješću tamošnjih novinara slučajno su se upalile prskalice u dijelu dvorane zatvorene za javnost i to je pokrenulo alarm za uzbunu. Vatrogasci su pozvani zbog protokola, ali nije bilo potrebe za intervencijom.

Buckse nije zanimalo što se dogodilo, odmah su počeli pakirati stvari i već su bili u civilu na večeri kad je liga službeno prekinula utakmicu i odlučila kako se neće igrati završetak.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider