Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gdje će završiti?

Sprema se bombastični trade u NBA ligi: Bradonja na listu poželjnih dodao još dva kluba

Harden (31) je ranije obznanio da bi rado nastavio karijeru u Brooklyn Netsima ili Philadelphia 76ersima, a zatim je na popis dodao Miami Heat i Milwaukee Bucks.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavljajući traženje opcija kako napustiti Houston, nezadovoljna zvijezda Rocketsa James Harden dodao je na svoju omiljenu listu klubova u koje želi biti razmijenjen Boston Celticse i Portland Trail Blazerse.

Harden (31) je ranije obznanio da bi rado nastavio karijeru u Brooklyn Netsima ili Philadelphia 76ersima, a zatim je na popis dodao Miami Heat i Milwaukee Bucks, no za zadnja dva kluba se vjeruje da su odustali od Hardena.

Rocketsi su pokušali smiriti Hardena trgovinom kojom su poslali Russella Westbrooka u Washington Wizardse, iz kojih su doveli Johna Walla, ali Harden izgleda čvrst u svojoj želji da ode. U ugovoru s Houstonom su mu preostale dvije sezone s ukupnom plaćom oko 85.5 milijuna dolara. Harden je u prošloj sezoni u 68 utakmica imao prosjek od 34.3 poena po utakmici, uz 6,6 skokova i 7,5 asistencija.

Trostruki najbolji NBA strijelac i bivši MVP lige trenutno je u izolaciji, a liga ga je kaznila s 50.000 dolara zbog kršenja protokola COVID-19 kad je nazočio privatnoj zabavi u zatvorenom prostoru.

Otvaranje sezone Rocketsa protiv Oklahoma City Thundera odgođeno je u srijedu jer Houston nije imao dovoljno igrača zbog pozitivnih nalaza na testovima i ozljeda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider