Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vrijeme je za ''showtime''

VIDEO Zupčeva večer karijere: Pogledajte što radi mladi hrvatski centar

Los Angeles Lakersi upisali su još jedan poraz, sinoć su izgubili do Utah Jazza sa 88:96, ali večer karijere u NBA-u imao je mladi hrvatski centar Ivica Zubac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah je protiv Lakersa prekinula niz od dva uzastopna poraza, dok je momčad iz LA-a izgubila je osam od posljednjih devet utakmica. Ključan trenutak zbio se u trećoj četvrtini kada je Utah napravila seriju 16-0. Lakersi su odgovorili serijom 14-4 u četvrtoj četvrtini, ali ni jednom nisu došli bliže od 80-76.

Igrač utakmice bio je Gordon Hayward s 24 poena, dok su kod Lakersa ponovno bili najbolji igrači s klupe među kojima se istaknuo i naš Ivica Zubac, koji je upisao treći ''double-double'' u posljednjih osam dana.

Nakon što je prošle srijede ubilježio prvi ''double-double'' u karijeri, a prije dva dana protiv Portlanda ubacio 12 koševa te imao deset skokova i tri blokade, Zubac je protiv Utahe opet zablistao upisavši 16 poena i deset skokova za 26 minuta na terenu.

Čini se kako je Zubac upao u rotaciju Lakersa , a ono što najviše oduševljava je sjajan napadački repertoar koji posjeduje i izvrsno snalaženje u igri. S druge strane, njegova momčad je trenutno na dnu Zapada s omjerom 16-34.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider