Košarka
SPORTOVI
Košarka
spektakl

VIDEO Sunsi cijeloj dvorani ponudili besplatnu piletinu ako Zubac ovo promaši, pogledajte kako je završilo

Ivica Zubac razveselio je tisuće navijača Sunsa zbog promašenog bacanja.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Košarkaši Phoenix Sunsa poravnali su omjer u pobjedama protiv Los Angeles Clippersa na 1:1 u najzanimljivijem paru prvog kruga doigravanja NBA lige svladavši ih na svom parketu sa 123:109.

I u drugoj utakmici na svom terenu Sunsi su se doveli u nezavidnu poziciju. Sredinom druge četvrtine zaostajali su 13 poena, no tada je proradio šut Devina Bookera, pa se na odmor otišlo s rezultatom 59:59. Booker je i u drugom poluvremenu nastavio s odličnim šutom, pa su Sunsi preuzeli kontrolu rezultata te na kraju stigli do sigurne pobjede.

Besplatna piletina zbog Zupca

Booker je okončao utakmicu s 38 koševa, a dodao je i devet asistencija, Kevin Durant dodao je 25 za Sunse, dok su kod Clippersa najefikasniji bili Kawhi Leonard s 31 i Russell Westbrook s 28 poena.

Hrvatski centar Ivica Zubac igrao je za Clipperse 29:29 minuta te za to vrijeme postigao osam koševa uz šut za dva 2-7, slobodna bacanja je gađao 4-6, a upisao je i šest skokova te dvije osvojene lopte.

Sunsi su u suradnji sa Chick-fil-A-om obećali svim navijačima u dvorani dati besplatnu piletinu ako Ivica Zubac promaši slobodno bacanje.

Hrvatski košarkaš nije razočarao protivničke navijače, promašio je bacanje, a u dvorani je nastala prava ludnica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider