Košarka
SPORTOVI
Košarka
plakanje od smijeha

Teško sprdanje s LA Clippersima i trenerom Docom Riversom nakon debakla u polufinalu Zapada

LA Clippersi još će se danima morati nositi s brojnim sprdnjama na društvenim mrežama nakon eliminacije u polufinalu Zapada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Denver dovršio veličanstveni preokret protiv LA Clippersa u polufinalu Zapadne konferencije bilo je jasno da će društvene mreže napraviti svoje i krenuti u napad na po mnogima najveće favorite za naslov.

Clippersi su prokockali vodstvo 3-1 protiv Denver Nuggetsa, koji su postali prva momčad u povijesti NBA lige koja je u dvije serije istog doigravanja nadoknadila zaostatak 1-3.

Clippersi su bili možda i najveći favoriti za osvajanje NBA titule, pogotovo nakon restarta sezone u Orlandu kada je Lakersima krenulo slabije, a oni su djelovali vrlo moćno i puni samopouzdanja. No, jedna serija sve je to promjenila i sada su Lakersi veliki favoriti za osvajanje titule.

S obzirom na eliminaciju nakon vodstva 3-1 mnogi su pohitali na društvene mreže kako bi sprdali Clipperse, a u nastavku slijede najbolje fore i pošalice na račun momčadi koju vodi Doc Rivers, koji je u trenerskoj karijeri po treći put prokockao vodstvo 3-1 u seriji.

gol expired Denver dovršio povijesni preokret i eliminirao Clipperse: Nikome do sada to nije uspjelo! divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider