Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja opet promatrač

Bogdanović zabio 17 koševa u velikom preokretu Indiane, rekord Cavsa

Indiana Pacersi sinoć su pobijedili Chicago Bullse sa 98-96 iako su gotovo cijelu večer zaostajali, a Bojan Bogdanović za slavlje svoje momčadi zabio je 17 koševa.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najveći zaostatak Indiane na utakmici iznosio je 17 koševa, a u zadnjoj su gubili 16 prije nego što su počeli stizati Chicago. Zahvaljujući seriji od 13-2, smanjili su zaostatak na dva koša nešto manje od tri minute prije kraja.

Victor Oladipo zabio je tricu 30,1 sekundi prije kraja za prvo vodstvo Pacersa na utakmici. Lauri Markkanen imao je priliku za tricu za Chicago koja se odbila od ploče sa zvukom sirene za kraj.

Oladipo je bio najučinkovitiji igrače utakmice s 27 poena i osam skokova. Bojan Bogdanović je odigrao 37 minuta i u tom je vremenu zabio 17 koševa sa šutom 6/13 i trice 2/2, uz dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Dunn je predvodio Bullse s 18 koševa, šest skokova i isto toliko asistencija. Lopez je dodao 16 koševa i pet skokova.

Orlando Magic sinoć je u produžetku sa 110-106 svladao Atlanta Hawkse.

D.J. Augustin zabio je tricu za izjednačenje 6,2 sekunde prije kraja nakon asistencije Nikole Vučevića koji je utakmicu završio s 22 koša, 16 skokova, četiri asistencije, četiri bloka i dvije ukradene lopte. Najbolji strijelac Orlanda bio je Evan Fournier koji je postigao 27 pogodaka. Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Najbolji kod Atlante bio je Dennis Schroeder sa 26 pogodaka.

Cleveland Cavaliersi upisali su i 13. pobjedu zaredom, što je novi klupski rekord, sa 101-95 svladali suSacramento Kingse. LeBron James bio je najbolji strijelac utakmice s 32 koša uz 11 skokova i devet asistencija. Kevin Love upisao je svoj 17. double-double sezone s 18 koševa i 13 skokova. Ante Žižić nije ulazio u igru.

Zach Randolph predvodio je Sacramento s 18 poena.

Golden State Warriors su, iako bez Stephena Curryja, lako svladali Charlotte Hornetse sa 101-87. Predvodio ih je raspoloženi Kevin Durant s 35 poena, dok je Klay Thomspon ubacio 22.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX