Košarka
SPORTOVI
Košarka
prvotravanjska šala

Navijači Cedevite koji usred Podgorice viču ''Ovo je Srbija'' bili su glumci

Košarkaši Cedevite su u podgoričkoj dvorani Morača pokušali učiniti što im ove sezone još nije uspjelo, pobijediti Budućnost pred njezinim navijačima, i na taj način izboriti mjesto u finalu doigravanja ABA lige.

'Navijači Cedevite' u Podgorici (Screenshot Facebook)

U nedjelju je Cedevita po treći put ove sezone gostovala u Morači, gdje nijednom u prijašnja tri pokušaja pod vodstvom Jure Zdovca nije uspjela pobijediti. A to je bio slučaj i u nedjelju.

Kada je momčad iz Crne Gore prošle nedjelje gostovala u Zagrebu, njihovi navijači su u centru grada vikali ''Ubij ustaše'' i ''Ovo je Srbija''.

U nedjelju su u centru Podgorice istu parolu navodno vikali hrvatski navijači. Snimka je objavljena na Facebook stranici ''Drugačija radio stanica'', no ispostavilo se kako se radi o prvotravanjskoj šali crnogorske radio stanice.

Podgorička radio stanica DRS u ponedjeljak se zahvalila glumcima u videu koji su objavili i podsjetila kolege "da se informacije koje se prenose moraju dobro provjeriti prije objavljivanja“.

Cedeviti ovo nije prvi put da u Podogorici igrala odlučujuću utakmicu za polufinale. U sezoni 2014./15., kad se polufinalna serija igrala na tri pobjede, Cedevita je pod vodstvom Jasmina Repeše okrenula zaostatak od 0-2, nakon dva uvodna poraza u Podgorici te u petoj, odlučujućoj utakmici slavila u Morači sa 70-66.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider