Košarka
SPORTOVI
Košarka
Izbjegnuta suspenzija

Hibbertu 75.000 dolara kazne zbog "prljavog" rječnika

Vodstvo košarkaške NBA lige kaznilo je centra Indiane Roya Hibberta sa 75.000 dolara zbog neprimjerenog rječnika koji je koristio nakon šeste utakmice finala Istočne konferencije protiv Miamija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Hibbert je nakon subotnje pobjede (91-77) na pitanje novinara kako to da je završio kao tek deseti. u poretku najboljih obrambenih igrača lige odgovorio: "Vi je.... novinari nas ne gledate tijekom cijele sezone i zato ne znate ništa.". Na pitanje o sjajnoj obrani na LeBronu Jamesu rekao je: "Dobro me rastegnuo, ali ja nisam peder".

Iako je najprije poručio kako ga uopće nije briga hoće li biti kažnjen, kasnije je ipak uputio javnu ispriku. To mu, međutim, nije pomoglo da izbjegne kaznu.

''Iako je Roy uputio ispriku, koja je nesumnjivo iskrena, kazna je potrebna kako bismo još jednom poslali poruku da se takvi uvredljivi komentari u NBA ligi neće tolerirati'', kazao je povjerenik lige David Stern.

Hibbert je tako izbjegao suspenziju za odlučujuću sedmu utakmicu protiv Miamija, a o kako važnom igraču za Indianu se radi, govori podatak da je u aktualnoj seriji protiv Heata na prosjeku od 22.8 koševa i 10.8 skokova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider