Košarka
SPORTOVI
Košarka
Denveru velika pobjeda

Hezonja i Bogdanović upisali poraze: Warriorse i Oklahomu šokirale ozljede

New York Knicksi Marija Hezonje sinoć su poraženi nakon dva produžetka, sa 116-115 su ih pobijedili gostujući Chicago Bullsi, dok su poraz upisali i Indiana Pacersi i to od Houston Rocketsa.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hezonja je u porazu svoje momčadi odigrao 35 minuta i zabio 15 koševa (šut iz igre 6/18, trice 1/5) i upisao šest skokova, dvije asistencije i po jednu ukradenu loptu i jedan blok. Antonio Blakeney je zabio 17 poena, a Jabari Parker 15 za Bullse. Kod Knicksa najbolji je bio Enes Kanter s 23 poena i čak 24 skoka.

Bullse je predvodio Zach LaVine s 41 košem, što mu je najbolji učinak u karijeri i slobodnim bacanjem 0,2 sekunde prije kraja drugog produžetka.

Bullsi su ovom pobjedom prekinuli niz od četiri poraza, a Knicksima je ovo treći poraz u četiri utakmice.

Bogdanovićevi Pacersi su poraženi kod kuće, sa 98-94 su ih pobijedili Houston Rocketsi. James Harden je zabio 28 poena za Houston i u odlučujućem je trenutku blokirao Victora Oladipa čime je osigurao treću uzastopnu pobjedu svojoj momčadi.

Oladipo je zabio osam koševa u nizu, ali ga je Harden blokirao 28,8 sekundi prije kraja kod vodstva Rocketsa 93-90. Harden je nakon toga zapečatio pobjedu sa dva slobodna 5,4 sekundi prije kraja.

Oladipo je bio najbolji strijelac Indiane s 28 poena, Domantas Sabonis je dodao 17, a Bogdanović je u 30 minuta zabio 11 koševa (šut iz igre 2/6, trice 1/4) i upisao četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Cleveland Cavaliersi nastavljaju s porazima, sa 102-100 ih je svladao Orlando Magic, a pobjednički koš sa zvukom sirene zabio je Evan Fournier. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland kojeg je predvodio Goeroge Hill s 24 poena. Najučinkovitiji kod Orlanda bio je Aaron Gordon s 23 poena.

Denver Nuggetsi su kod kuće sa 115-107 bili bolji od Boston Celticsa, a najveće zasluge za petu pobjedu ove momčadi ima Jamal Murray koji je zabio 48 poena. Kyrie Irving je bio najbolji kod Bostona, utakmicu je završio sa 31 poenom.

Golden State Warriorsi su kod kuće sa 117-101 bili bolji od Memphis Grizzliesa. Najbolji strijelac aktualnih prvaka, koji su ostali bez Draymonda Greena zbog ozljede stopala, bio je Klay Thompson s 27 poena. Kevin Durant je dodao 22, a Steph Curry 19.

Oklahoma City Thunder je sa 122-116 pobijedila New Orleans Pelicanse, ali je sjenu na pobjedu bacila nova ozljeda Russella Westbrooka. On je izašao u drugom poluvremenu zbog ozljede gležnja.

Paul George je za petu pobjedu Thundera zabio 23 poena, a Dennis Schroeder 22, od čega 16 u drugom poluvremenu.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider