Košarka
SPORTOVI
Košarka
Drama u New Yorku

Hezonja izveo sjajno zakucavanje pa se zamjerio Antetokounmpou: ''Idući put ću ga udariti''

Giannis Antetokounmpo i Milwaukee Bucksi izgubili su od New York Knicksa nakon produžetka sa 136:134 u Madison Square Gardenu.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Milwauke Bucksi ispustili su pobjedu protiv Knicksa nakon što su prokockali 16 razlike u drugom poluvremenu protiv momčadi s jednim od najgorih omjera u ligi. A Antetokounmpov ponos također je dobio udarac nakon što je hrvatski košarkaš Mario Hezonja u prvoj četvrtini atraktivno zakucao pa zakoračio preko njega na podu.

Hezonjino zakucavanje možete vidjeti OVDJE.

Neki su odmah to protumačili kao znak nepoštovanja, a Antetokounmpo nije bio sretan zbog toga ni nakon utakmice te je bio poprilično izravan prema Hezonji:

''O da, sljedeći put ću ga udariti'', rekao je Antetokounmpo, koji je završio utakmicu s 33 poena, 19 skokova, sedam asistencija, tri ukradene lopte i dvije blokade. S druge Strane, Hezonji je to bio jedini koš na utakmici.

Milwaukee je u jednom trenutku treće četvrtine imao prednost 87:71, čak je vodio i 14 razlike nekih sedam minuta prije kraja utakmice, ali nije uspio izdržati.

Iako je završio utakmicu sa samo dva poena za skromnih 12 minuta, hezonja nije bio apologetičan.

''Iskreno, ako se bojite, ovo nije za vas. Ne želim izraziti nepoštovanje, ali ako osjećate strah, ovo nije mjesto za vas. New York nije momčad za vas i ovo nije mjesto za vas'', rekao je Hezonja.

Milwaukee i Antetokounmpo vraćaju se u Madison Square Garden za Božić. Ne sumnjamo kako će biti uzbudljivo…

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider