Košarka
SPORTOVI
Košarka
"bio je moj idol"

Slomio se najbolji igrač Eurobasketa: Dobio dres Petrovića i proplakao!

Goran Dragić dobio je dres Dražena Petrovića na poklon od majke Biserke, nakon čega nije mogao suzdržati emocije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što se slovenska košarkaška reprezentacija vratila kući s europskim zlatom oko vrata Siol.net je napravio intervju s kapetanom Goranom Dragićem. Igrač NBA momčadi Miami Heata još je uoči Eurobasketa rekao da mu je to posljednji nastup za reprezentaciju, a tako je i odigrao - kao da mu je zadnje i da mu život ovisi o rezultatu!

INTERVJU S GORANOM DRAGIĆEM 

Siol.net je u ponedjeljak napravio intervju s Biserkom Petrović, majkom prerano preminulog košarkaškog vituoza Dražena Petrovića. Ona je zamolila da se Dragiću pokloni dres New Jerseyja s brojem 3, koji je nosio njezin sin Dražen. Najbolji igrač Eurobasketa i jedan od najboljih europskih košarkaša nije mogao sakriti suze.

"Ovo je jedan od najljepših poklona koje sam ikada dobio. Dražen je bio moj idol. Najljepša hvala majci Biserki. Bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnim. Počivao u miru", rekao je emotivni Dragić.

Sada već bivši kapetan Slovenije rekao da je da se nadao medalji uoči ljeta, ali da ona ne bi stigla bez velikog napora suigrača, stručnog stožera, te strastvenih navijača.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider