Košarka
SPORTOVI
Košarka
negativan publicitet

Sramota NBA prvaka: Dosljedni u stilu košarke, ne i kod obećanja!

Golden State Warriorsi dosljedni su svom stilu košarke, ali ne i kada je pitanje u održavanju vlastite riječi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi igraju najljepšu košarku na svijetu, ali kada je održavanje obećanja u pitanju, i nisu baš dosljedni. Vlasnik Dubsa Joe Lacob obećao je navijačima da će platiti troškove pobjedničke parade kako novac ne bi mogao ići iz džepa poreznih obveznika. Prošla su tri mjeseca od tog obećanja, a Warriorsi nisu uplatili ni cent u gradski proračun Oaklanda.

"Gotovo tri mjeseca nakon što su pometeni svi konfeti s ulica Oaklanda, a Kevin Durant i Steph Curry već se odavno nalaze na godišnjem odmoru, Golden State nije uplatio ni cent za svoje festivalske aktivnosti. Trošak parade ove godine koštao je grad 816 tisuća dolara, a još se čeka da Warriorsi podmire svoj dio troška za paradu iz 2015., koji iznosi malo manje od 250 tisuća dolara", prenosi East Bay Times.

Rok za plaćanje troškova bio je prije više od dva tjedna (18. kolovoz). Tamošnju javnost zanima zbog čega Warriorsi još nisu platili račun za koji su se sami gurali da će podmiriti, kao poklon navijačima. Iz klupske uprave Warriorsa još se nitko nije oglasio, što samo dodaje negativan publicitet jednoj od omiljenijih franšiza u NBA ligi.

Golden State na plaće igrača potrošit će gotovo 126 milijuna dolara u idućoj sezoni, pa je samim time još čudnije da im je teško podmiriti račun malo veći od milijuna...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider