Košarka
SPORTOVI
Košarka
propušta 1. rundu playoffa?

Težak udarac za prvake NBA lige: Golden State Warriorsi ponovno bez Curryja!

Istegnuće križnih ligamenata lijevog koljena udaljit će Curryja s parketa najmanje tri tjedna.

Stephen Curry (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tek što se vratio u momčad nakon ozljede, najbolji igrač Golden State Warriorsa Stephen Curry zaradio je novu. Kapetan Warriorsa zaradio je istegnuće križnih ligamenata lijevog koljena, zbog čega će izbivati najmanje tri tjedna, što znači da je za njega regularni dio sezone završen!

Podsjetimo, centar Golden Statea JaVale McGee pao je i u prolazu udario Curryja u lijevo koljeno, nakon čega je odmah bilo jasno da je napravio veliku štetu. Curry je šepajući napustio teren, pognute glave jedno vrijeme sjedio na klupi za pričuve, a onda otišao u svlačionicu.

Nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da je riječ o istegnuću ligamenata, koji će ga udaljiti s parketa na najmanje tri tjedna.

Warriorsi su trenutno bez Curryja, Klaya Thompson i Kevina Duranta, sve zbog ozljeda. Thompson (fraktura palca desne ruke) i Durant (slomljeno rebro) trebali bi se vratiti u nadolazećem tjednu, te bi trebali osigurati dvojku u doigravanju za Warriorse. Za to će im biti potrebna još jedna pobjeda.

Trener Steve Kerr bio je vrlo ljutit nakon nove ozljede svojeg omiljenog igrača, no i u tome je uspio pronaći dio humora:

"Nadam se da ćemo pronaći petoricu igrača koji će biti spremni za playoff", rekao je uz osmijeh Kerr.

Ako ne bude komplikacija i novih problema, Warriorsi bi trebali u gotovo punom sastavu dočekati doigravanje, jedino je Curry upitan za prvu rundu. Doigravanje započinje 14. travnja, odnosno točno za tri tjedna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider