Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
pretjerao je

VIDEO Nebeski letač monstruozno zakucao... na vlastiti koš

Prošlog vikenda u njemačkoj košarkaškoj BBL ligi zabilježen je najbizarniji koš ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Braunschweig je u sklopu 12. kola njemačke BBL lige ugostio košarkaše Tübingena, te je u napetoj završnici, nakon što je nadoknadio -10 u manje od sedam minuta, slavio rezultatom 83:79. Bizaran trenutak dogodio se na samom kraju, pri izvođenju slobodnih bacanja domaćina.

Braunschweig je imao +2 (81:79) i dva slobodna bacanja s manje od sekunde do isteka vremena. Lucas Gertz promašio je prvo, a potom je bio i na pragu da promaši drugo kada je 'doletio' Garlon Green, brat Geralda Greena, krilnog igrača NBA momčadi Miami Heata.

Green se zaletio s trice u trenutku kada je Gertz bacio loptu, 'poletio' je prema obruču i - zakucao! Istina, Tübingen nije imao vremena za preokret ni da je Green uhvatio loptu, ali unatoč tome suigračima, a vjerojatno ni treneru, se nije svidjelo to što je napravio ponajbolji igrač momčadi. Green je i tu utakmicu završio kao najbolji strijelac sa 16 poena.

Recimo i da je na američkom sveučilištu Texas Christianu, koji se natjecao u NCAA ligi, Green bio vrlo zapažen po svojim letačkim sposobnostima, ali i po prilično slabom šutu iz igre, koji ga je koštao prilike da zaigra u NBA ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider