Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nepotreban incident

To se u Americi ne radi: Navijaču Bostona prijeti doživotna zabrana prisustvovanja utakmicama

Incident se dogodio nakon što su Netsi u četvrtoj utakmioci doigravanja Istočne konferencije pobijedili Celticse sa 141:126 i poveli s 3:1 u seriji na četiri pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijač NBA momčadi Boston Celticsa uhićen je i mogao bi se suočiti s doživotnom zabranom posjeta TD Gardenu nakon što je bacio bocu vode na igrača Brooklyn Netsa Kyriea Irvinga poslije nedjeljne utakmice.

Kamere su prikazale da su redari brzo reagirali prije nego što su navijača odveli u lisicama. Izvještaj Stadiuma kaže da je navijaču doživotno zabranjeno prisustvovanje utakmicama Celticsa, dok je prema drugim izvješćima doživotna zabrana moguća, ali nije finalizirana.

Incident se dogodio nakon što su Netsi u četvrtoj utakmici doigravanja Istočne konferencije pobijedili Celticse sa 141:126 i poveli s 3:1 u seriji na četiri pobjede. Irving je prišao centru i pravio se kao da briše tenisicu na logo Celticsa prije nego što se okrenuo prema svlačionici.

Prije nego što je stigao do tunela, navijač je bacio bocu u njegovu smjeru. Boca nije udarila Irvinga, ali privukla mu je pažnju, a on i nekoliko suigrača zaustavili su se i razgovarali s navijačem.

Irving je izazivao zvižduke tijekom cijele utakmice koju je pratilo 17.226 gledatelja. Dvije sezone igrao je za Boston, u sezonama 2017./2018. i 2018./2019., prije nego što je prešao u Brooklyn.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider