Košarka
SPORTOVI
Košarka
Mavsi u crnom nizu

FOTO Dončić stigao na utakmicu u urnebesnoj majici: Otvorio dušu na press-konferenciji nakon bolnog poraza

Luka Dončić sinoć je stigao na utakmicu u majici s natpisom ''All I need is suvo meso and rakija''.

Luka Dončić (Foto: Afp)

Dallas Mavericksi sinoć su izgubili 117:109 protiv Charlotte Hornetsa te s novim porazom, trećim u nizu, pali na 11. mjesto Zapadne konferencije.

Stipe Antonijević iz Splita VIDEO Navijačka groznica u Splitu: Hrvati i Velšani zajedno pjevaju divider

Luka Dončić je sinoć u dvoranu stigao u majici s natpisom ''Sve što trebam je suho meso i rakija'', ali nakon utakmice priznao je da stvari nisu kao prije, odnosno da ima problema u privatnom životu, što se odražava na njegovu igru na terenu.

''Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu'', rekao je Dončić nakon neočekivanog poraza od Hornetsa.

Josip Šimunić Šimunićeva Hrvatska vodila pa ostala bez pobjede: Sve dalje od plasmana na Euro divider

Dallas je bacio sve karte na stol dovevši Irvinga iz Netsa, ali Dončić i Kyrie nisu kliknuli na prvu te im predstoji grčevita borba za play-in turnir u sljedećih osam utakmica regularne sezone NBA lige.

Luka Dončić Luka Dončić (Foto: lukadoncic/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider