Košarka
SPORTOVI
Košarka
''To je bila utakmica''

Komični trenutak nakon drame u Euroligi: Slavni trener nestao iz kadra

Olimpia Milano upisala je veliku pobjedu u Euroligi na gostovanju kod Panathinaikosa.

Ettore Messina pao sa stolice (Screenshot Twitter)

Olimpia Milano, koju od ove sezone vodi prekaljeni Ettore Messina, stigla je do druge pobjede u Euroligi. Talijanska momčad odnijela je bodove iz OAKA Arene protiv Panathinaikosa slaveći sa 79:78.

Junak utakmice bio je Riccardo Moraschini, koji nikada u karijeri nije šutirao bacanja u Euroligi, ali je zato stavio oba osam sekundi prije kraja za minimalno vodstvo njegove momčadi. S druge strane, Nick Calathes, koji je bio najbolji u redovima domaćina s 23 poena, nije uspio pogoditi šut za pobjedu i Milano je mogao početi slaviti.

''Naravno, pogodili smo nekoliko šutova , ali nismo mogli preokrenuti. Konačno, u četvrtoj četvrtini počeli smo kontrolirati defenzivni skok. To je bila utakmica'', izjavio je trener Olimpije Milano u intervjuu nakon utakmice.

Talijanski stručnjak, doduše, nije mogao predvidjeti da će malo kasnije završiti na podu za vrijeme press-konferencije. Nakon što je ušetao u sobu za konferenciju, Messina je sjeo i automatski pao sa stolice. Ubrzo mu je prišlo nekoliko ljudi da vide je li sve u redu s njim, a Messina je ustao i mogao nastaviti s presicom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider