Košarka
SPORTOVI
Košarka
more reakcija

Emotivna poruka LeBrona Bryantu rasplakala mnoge: "Nadam se da sam te učinio ponosnim"

Kada su se slegli dojmovi nakon osvajanja naslova NBA prvaka, LeBron James poslao je posebnu poruku tragično preminulom Kobeu Bryantu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBron James ugrabio je svoj četvrti NBA naslov prvaka, prvi s Los Angeles Lakersima. Oni su u nedjelju zaključili finalnu seriju protiv Miami Heata i slavili s ukupnih 4-2.

Bilo je to 10. finale LeBrona Jamesa, tek četvrta titula prvaka i četvrti trofej MVP-ja finala. Lakersi su od dolaska Anthonyja Davisa prošle godine u misiji osvajanja naslova prvaka, no od siječnja ove godine imali su dodatan motiv.

gol expired Nekoć je puno obećavala, a sad dominira Instagramom: Fanovi zazivaju njezin povratak divider

Smrt Kobea Bryanta u helikopterskoj nesreći pogodila je košarkaški svijet, pogotovo trenutno najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa. On i Lakersi imali su Bryanta u glavi tijekom ostatka sezone, te su na kraju svakog time-outa izgovarali "Mamba on three" (Mamba na tri).

LeBron je Kobea često nazivao svojim bratom, a ovu je sezonu proglasio osvetničkom još pred kraj prošle, kada su brojni kritičari proglasili da je "kralj mrtav". Motiva za osvajanje novog naslova nije mu nedostajalo, a kada se sve završilo LeBron je objavio jedan od najemotivnijih postova.

gol expired Originalna najava nove sezone Lige prvaka: Dejan Lovren kao najtrofejniji vojnik divider

"Nadam se da sam te učinio ponosnim brate!! Volim te i nedostaješ mi prvače. #BlackMamba 24*8*2", napisao je LeBron.

Ta njegova objava na Instagramu, uz koju je priložio i nekoliko dirljivih fotografija, zaradila je gotovo četiri milijuna lajkova u svega 12 sati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider