Košarka
SPORTOVI
Košarka
Legende ne umiru nikada

Emotivna Biserka Petrović pričala o voštanoj figuri nepražaljenog Dražena: "Samo što nije govorio"

Dražen Petrović napustio nas je prije 28 godina. O neprežaljenom kapetanu i košarkaškoj legendi svjetske klase, njegova majka ne može ni danas govoriti bez suza. Osobito je emotivna posljednjih tjedan dana otkad je dobila voštanu figuru voljenog sina koju je prvo pokazala upravo IN Magazinu.

Samo za IN Magazin na godišnjicu smrti košarkaškog velikana emotivna Biserka Petrović pokazala voštanu figuru voljenog Dražena.

Dražen Petrović napustio nas je prije 28 godina. O neprežaljenom kapetanu i košarkaškoj legendi svjetske klase, njegova majka ne može ni danas pričati bez suza. Osobito je emotivna posljednjih tjedan dana otkad je dobila voštanu figuru voljenoga sina koju je prvo pokazala upravo IN Magazinu.

Kad ste me prije tjedan dana nazvali i rekli da je stigao novi eksponat u muzej, plakali ste. O čemu se radi?

"Drago mi je da ekskluzivu mogu dati Novoj TV i IN Magazinu jer je uvijek o Draženu lijepo izvještavala i uvijek sam imala emocije. Ja sam mislila da neću preživjeti kad sam vidjela Draženovu figuru, samo što nije govorio..."

U početku je figura u njoj budila tolike emocije da se nije mogla predugo zadržati pored nje. Rekli ste da vam je bilo kao da su vam živog Dražena donijeli.

"Da..."

Figura koju je izradila Elisabeth Daynes bit će središnji eksponat novog, proširenog dijela muzejsko-memorijalnog centra. Ideju za izradu dao joj je Draženov obožavatelj.

"Nakon toga sam stupila u vezu s krapinskim muzejem gdje su rađene voštane figure i za Madame Tussauds", istaknula je Biserka Petrović.

Cijelu priču pogledajte u videu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider