Košarka
SPORTOVI
Košarka
''To je prilično sramotno''

Teško prepucavanje zvijezde Warriorsa i NBA legende: ''Neka me udari kad me vidi ili neka zašuti''

Draymond Green zamoljen je da odgovori na komentar Charlesa Barkleyja o tome da ga želi udariti u lice.

Galerija Rajon Rondo i Draymond Green (Foto: AFP) Charles Barkley i Draymond Green (Foto: AFP) Draymond Green (Foto: AFP) Charles Barkley (Foto: AFP)

Barkleyjevi komentari došli su na poluvremenu utakmice između Golden Statea i New Orleansa nakon što je TNT prikazao snimku gdje Draymond Green i Rajon Rondo razmjenjuju riječi.

''Činjenica je, da ako se osjeća snažno o nečemu, čak me je i milijun puta vidio, onda neka me udari u lice kada me idući put vidi. Ako me nema namjeru udariti, onda neka zašuti. To nije ništa drugačije od toga kad sjedite ispred kompjutera i prijetite nekome koga nikada u životu niste vidjeli'', izjavio je Draymond Green te nastavio:

''Vidio me je gomilu puta, neka me udari u lice kada me vidi ili ako ne, nikoga neće biti briga što je napravio. On je star i to je što jest.''

''Green je dao svoj komentar i Kimu Kawakamiju iz ''The Athletica''.

''Mislim da je to prilično tužno'', rekla je zvijezda Warriorsa za ''The Athletic''.

''Kada pogledate predsjednika TNT-a, Davida Levyja, kojeg dobro poznajem, to je jako neugodno i za njega. Ja sam zaposlenik NBA-a, on je zaposlenik TNT-a. I ti imaš jednog od najvećih sponzora, lice te kuće, koje kaže tako nešto na nacionalnoj televiziji. To je sramotno za njih i to je problem koji oni imaju'', zaključio je dvostruki NBA prvak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider