Košarka
SPORTOVI
Košarka
najjača liga europe

Dominik Mavra potpisao za španjolski Juventut

Mladi hrvatski košarkaš potpisao je za španjolski Juventut te će nakon Eurobasketa zaigrati u najjačoj europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dominik Mavra (23) prošao je u utorak liječnički pregled u španjolskom prvoligašu Joventutu pa će se popodne priključiti svojim novim suigračima, izvijestio je klub iz pokrajine Katalonije.

Mavra je ugovor s Joventutom potpisao još 25. srpnja, a u ponedjeljak navečer je stigao u grad Badalonu nakon što je bio posljednji prekobrojni igrač na pripremama hrvatske reprezentacije pred nastup na EuroBasketu koji je upravo u tijeku.

"Ovo je početak novog izazova. Jako sam sretan što sam došao u ovaj veliki klub i što ću imati priliku igrati u španjolskoj ligi", izjavio je Mavra.

Rekao je kako je dosad preko telefona razgovarao s trenerom Diegom Ocampom kojega će upoznati u utorak navečer na treningu.

"Razgovarao sam s njim dok sam bio na okupljanju reprezentacije te mi je rekao što očekuje od mene", napomenuo je hrvatski košarkaš.

Za Joventut bi trebao debitirati u petak protiv MoraBanc Andorre u polufinalu Katalonske lige.

Mavra je prošle sezone igrao za makedonski Karpoš Sokoli, a ranije je tijekom karijere bio član Zagreba, Splita, Cibone te poljske Dabrowe Gornicze.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider