Košarka
SPORTOVI
Košarka
ZNAČI LI TO ODLAZAK?

Dino Rađa ostao bez funkcije u košarkaškom savezu

Hrvatski košarkaški savez odlučio je raspustiti Stručni savjet na čijem je čelu bio Dino Rađa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katastrofalni rezultati košarkaške reprezentacije Hrvatske morali su dovesti do nekih poteza unutar tijela koje se brine za košarku, Hrvatskog košarkaškog saveza.

Kako je posljednjih godina najglasnija osoba u savezu bio Dino Rađa, koji je tamo obavljao funkciju predsjednika Stručnog savjeta (iako mnogi vjeruju da je on druga osoba hrvatske košarke odmah uz Stojka Vrankovića), mnogi su prstom uperili upravo u njega, a on se s istima nakon toga krenuo obračunavati putem medija.

Rađa je ostao bez funkcije

Pozivalo se na njegovu ostavku, no do nje nije došlo, iako je Dino bez svoje trenutke funkcije ostao. Naime, savez je odlučio raspustiti savjetodavno tijelo na čijem je on bio čelu, a čiji su još članovi bili Toni Kukoč, Velimir Perasović, Aramis Naglić i prof. dr. sc Damir Knjaz.

To naravno ne znači da Rađa odlazi iz hrvatske košarke, no neki potezi svakako se povlače. Spomenuti savjet za sada nije napravio nikakve konkretne pomake pa ne čudi odluka da se isti raspusti. Hoće li Rađa dobiti neku novu funkciju, vjerojatno ćemo vrlo brzo saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider