Košarka
SPORTOVI
Košarka
''UGOVOR SEZONE''

Dinamo zove prvih 50 kupaca godišnje ulaznice na trening seniora

Košarkaški klub Dinamo i ove godine pokrenuo je akciju “Ugovor sezone” kroz koju će prodavati godišnje ulaznice za nadolazeću sezonu u kojoj osim u Premijer ligi i Kupu Krešimira Ćosića nastupaju i u Alpe Adria Cupu.

Godišnja ulaznica za KK Dinamo (Foto: KK Dinamo)

“Akciji “Ugovor sezone” svaki navijač pridružuje se kupnjom svoje godišnje ulaznice za sve domaće utakmice u svim natjecanjima u nadolazećoj sezoni. Svakom pojedinačnom kupnjom godišnje ulaznice navijači zajedno grade nosivi zid našeg kluba koji jamči stabilnost klupskih prihoda neovisno o drugim tržišnim događajima Jamstvo vraćanje te podrške navijača kao sastavnog dijela kluba će, kao i lani, biti primjerak “Ugovora sezone” koji će svaki kupac godišnje ulaznice potpisati s klubom”, istaknuli su u KK Dinamo.

Kako bi pokazali koliko svi u klubu, od upravnog odbora preko stručnog stožera do samih igrača, ozbiljno shvaćaju ovu akciju, u KK Dinamo odlučili su prvih 50 kupaca godišnje ulaznice pozvati na popodnevni trening seniora u KC Dražen Petrović nakon kojeg će tih 50 kupaca moći svoj “Ugovor sezone” potpisati s bilo kojim igračem ili trenerom i od njega dobiti svoju godišnju ulaznicu.

“Time želimo i igračima i trenirima dočarati obvezu djelovanja, ne samo igranja već i ponašanja, na razini dostojnoj imena koji klub nosi i grada kojeg predstavlja”, dodaju u KK Dinamu.

Uz nedavno pokrenuti Poslovni klub KK Dinamo koji već broji preko 40 tvrtki, prodaju godišnjih ulaznica kroz akciju “Ugovor sezone” u Dinamu i dalje smatraju temeljem klupske samoodrživosti.

“Zato se obvezujemo ponovno da će se u slučaju 986 prodanih godišnjih ulaznica na mjestu na dresu predviđenom za glavnog sponzora kluba istaknuti upravo navijači kroz prepoznatljivog buldoga i brojku 1986. Treba biti iskren i reći da prošle godine taj cilj nismo ispunili. Ali isto tako, kao i mnogo puta dosada, naglašavamo kako je brojka od 550 prodanih godišnjih ulaznica postavila klub na stabilne noge.

Na tom valu 550 “Ugovora sezone” ostvarena je financijska stabilnost, otvorena su vrata brojnih sponzora i ostvaren je veliki uspjeh u premijernoj sezoni među najboljima”, kazali su u Dinamu.

Kao zahvalu svima za to ostvaranje u Zagreb su u Dinamu trebali dovesti šesterostrukog prvaka Europe, Panathinaikos iz Atene, ali nažalost ta utakmica je otkazana.

“Ono što možemo obećati svima koji dadu potporu klubu kroz kupnju godišnje ulaznice i potpisa “Ugovora sezone” jest da ćemo slično pokušati ponoviti već iduće godine, možda i na stepenici više. Sada smo ipak potpuno koncetrirani na iduću sezonu u kojoj smo za cilj postavili ponavljanje uspjeha od prošle godine, plasman u doigravanje Premijer lige, te, ovisno o ždrijebu, plasman na završnicu Kupa Krešimira Ćosića”, kazali su u Dinamu.

Cijena godišnje ulaznice za KK Dinamo iznosi 70 eura, a vrijedi za sve domaće utakmice Premijer lige, Kup Krešimira Ćosića i Alpe Adria Lige. Cijena pojedinačne utakmice tijekom sezone bit će 7 eura, pa je i iz toga će biti vidljivo koliko je kupnja godišnje ulaznice i potpis “Ugovora sezone” isplativo ulaganje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider