Košarka
SPORTOVI
Košarka
Izgubili i ispali

Slavna influencerica izludila NBA zvijezdu: Zbog prekida s njom podbacio u ključnoj utakmici?

Devin Booker u lipnju 2020. započeo je vezu s Kendall Jenner.

Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner

U odlučujućoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA lige Phoenix Sunsi su na svom terenu poraženi od Dallas Mavericksa sa čak 33 koša razlike.

Luka Dončić i društvo deklasirali su Sunse čija je glavna zvijezda Devin Booker potpuno podbacila u toj utakmici.

Booker je postigao tek 11 koševa, uz tri skoka i dvije asistencije, a to je daleko ispod njegovih mogućnosti i uobičajenih brojki koje je imao u osnovnom dijelu sezone i doigravanju.

Ljubitelji košarke u prvih mah su smatrali da se Bookeru jednostavno dogodila loša večer, ali američki mediji naknadno su iznijeli i obrazloženje zbog čega je odigrao loše.

Amerikanci pišu kako je Booker prolazio kroz krizu u vezi s manekenkom i influencericom Kendall Jenner te da je sve kulminiralo baš uoči te sedme utakmice kada je ona zatražila pauzu.

Na Bookera je to djelovalo loše, nije se mogao u potpunosti fokusirati na košarku i to se itekako odrazilo na momčad i na konačni ishod.

Doduše, s obzirom na to da je Luka Dončić bio fenomenalno raspoložen, pitanje je bi li i Booker u svom najboljem izdanju mogao pomoći Sunsima protiv Dallasa koji je odjurio u finale Zapadne konferencije i tamo će igrati protiv Golden State Warriorsa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider