Košarka
SPORTOVI
Košarka
LAKERSI VODE

Denver smanjio zaostatak za Lakersima, kojima nije pomogla ni sjajna večer LeBrona Jamesa

Uzbudljiva večer u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Denver NuggetsI sinoć su u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije u Orlandu sa 114:106 pobijedili Los Angeles Lakerse i smanjili na 2-1 u seriji, a do slavlja ih je s 28 koševa predvodio Jamal Murray.

Jerami Grant je dodao 26 koševa, što mu je najbolji učinak u karijeri u postsezoni, dok je Nikola Jokić ubacio 22 koša i deset skokova. Murray je upisao i 12 asistencija i osam skokova.

Kod LA Lakersa najbolji je bio sa 30 poena LeBron James, koji je tome pridodao deset skokova i 11 asistencija. Pratio ga je Anthony Davis sa 27 koševa.
Četvrta utakmica se igra u četvrtak.

gol expired Kazahstanski tenisač pogodio djevojčicu lopticom servisom od 227 km/h divider

Zaostajući 97:77 nešto više od deset minuta do kraja, Lakers su napravili seriju od 19-2 da bi došli na 99:96 šest minuta prije kraja.

Polaganjem Jamesa Lakersi su došli na 101:98 pet i pol minuta prije kraja, ali su onda igrači Los Angelesa promašili pet sljedećih šutova, od čega četiri pokušaja za tricu.

Denver je sačuvao kontrolu nad igrom, a Murray je rezultat zaključio tricom nešto više od dvije minute prije kraja za vodstvo od 106-99 i pogotkom 53.3 sekunde prije zvuka sirene za kraj kojim je zaključen rezultat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider