Košarka
SPORTOVI
Košarka
Poraz Philadelphije

Šarić ''lijepi banane'' samo najboljima: Nakon Duranta pogledajte što je napravio LeBronu

LeBron James pokazao je Philadelphiji 76ers tko je najbolji igrač na svijetu, ali Dario Šarić imao je svoj trenutak slave protiv njega.

Šarić zalijepio LeBrona (Screenshot YouTube)

James i Cleveland Cavaliersi upisali su osmu uzastopnu pobjedu nakon što su slavili protiv Philadelphije rezultatom 113:91. LeBron je završio utakmicu s 30 koševa, 13 skokova i šest asistencija te pokazao Sixersima što je potrebno za vrh Istoka.

Međutim, nakon što je ove sezone već blokirao Kevina Duranta, Dario Šarić isto je napravio i protiv Lebrona. Hrvatski košarkaš dočekao je najboljeg igrača svijeta na desnom prodoru te ga zaustavio u pokušaju da zabije iz reketa.

Naravno, publika je s oduševljenjem dočekala ovu sjajnu Šarićevu obrambenu reakciju, koji je u par navrata dobro obranio Jamesa. Nažalost, njegova momčad nije bila dovoljno konkurentna da bi došla do eventualnog iznenađenja.

Joel Embiid je bio najučinkovitiji kod Sixersa, utakmicu je završio sa 30 koševa i 11 skokova. Šarić je odigrao 30 minuta i u tom je vremenu zabio osam koševa (šut 4/9m, trice 0/3), ali je ugrabio deset skokova i upisao već spomenutu blokadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider