Košarka
SPORTOVI
Košarka
Borba za doigravanje

Šarić odličan u dramatičnom porazu Philadelphije, Wade zabio za pobjedu

Philadelphia 76ers Darija Šarića sinoć je poražena u gostima, bolji od nje sa 102-101 bio je domaći Miami Heat, a pobjedu im je donio Dwyane Wade koji je pogodio koš 5,9 sekundi prije kraja.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Wade je zabio 27 koševa za slavlje Miamija na utakmici na kojoj nisu ni u jednom trenutku imali prednost veću od tri koša.

Goran Dragić je dodao 21 koš za Heat, a Tyler Johnson 16.

Najbolji kod Philadelphije bio je Joel Embiid s 23 koša, a Dario Šarić je odigrao 35 minute i u tom je vremenu upisao 21 koš (šut iz igre 7/14, trice 3/7), sedam skokova, dvije asistsnecije i jednu ukradenu loptu.

Sixersi su imali prednost od deset koševa u zadnjoj četvrtini i imali su priliku pobijediti s košem na zvuk sirene, ali je JJ Redick promašio tricu.

Philadelphia sada s 36 pobjeda i 25 poraza ostaje na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Cleveland Cavaliers su sinoć sa 129-123 svladali Brooklyn Netse, a do pobjede ih je predvodio LeBron James s 31 košem.

Osim toga James je upisao i 12 skokova i 11 asistencija za svoj 67. ''triple-double'' u karijeri. Zahvaljujući tom učinku, James je postao prvi igrač u povijesti NBA koji je dosegnuo 30,000 koševa, 8,000 skokova i 8,000 asistencija.

Trica Rodneya Hooda 40 sekundi prije kraja dovela je Cleveland u vodstvo od 123-121. James i George Hill su pogodili dva slobodna bacanja u zadnjih 16 sekundi i tako zapečatili pobjedu.

D'Angelo Russell je predvodio Brooklyn s 25 koševa.

Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider