Košarka
SPORTOVI
Košarka
UMALO TRIPLE-DOUBLE

Dario Šarić odigrao fantastičnu partiju u pobjedi protiv prvaka i sve podsjetio koliko dobar može biti

Neusporedivo najbolju partiju ove sezone odigrao je Dario Šarić u pobjedi njegovih Sunsa protiv Golden State Warriorsa.

Dario Šarić (Foto: Afp)

Hrvatski košarkaš Dario Šarić ne može se pohvaliti dobrom sezonom u Phoenix Sunsima. Prije svega zbog male minutaže i uloge na terenu, s kojima baš i ne može najbolje pokazati što zna.

Zato je spremno dočekao pravu priliku, a onda to pokazao. Sunsi su na gostovanju kod prvaka, Golden State Warriorsa, slavili rezultatom 125:113, čime su svoj omjer doveli na 21:21, a upravo je Šarić bio ponajbolji igrač cijelog susreta.

Dobio je priliku i iskoristio je

Iskoristio je neigranje DeAndre Aytona, čime se našao u početnoj petorci, a na to je odgovorio s 19 poena, devet skokova i sedam asistencija, za 30 dobivenih minuta.

To mu je neupitno najbolja partija u Sunsima, ali i partija kojom je podsjetio na svoju prvu sezonu, onu kad je igrajući za Philadelphia 76-erse, zamalo ostao bez nagrade za najboljeg novaka sezone.

Isto tako, pomogao je Sunsima da prekinu neugodnu seriju od šest poraza. Nadamo se i da je uvjerio trenera Montyja Williamsa da mu ubuduće daje puno više ozbiljnijih prilika. Pokazao je da može odgovoriti na pravi način.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider