Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Košarka
Poraz Philadelphije

Šarić najbolji igrač Sixersa protiv vodeće momčadi lige, ali protiv jednog igrača nisu mogli

Vodeća momčad NBA-a Boston Celticsi u noći s četvrtka na petak pobijedila je Philadelphiju sa 108:97, a među najboljim igračima Sixersa bio je Dario Šarić.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić pronašao je svoju formu nakon što je loše ušao u sezonu. Međutim, njegovi Sixersi nisu mogli protiv trenutno vodeće momčadi lige Boston Celticsa, koji su na krilima fenomenalnog Irvinga (36 poena) stigli do 19. pobjede u sezoni.

Bila je to Irvingova peta utakmica ove sezone u kojoj je zabio minimalno 30 poena. Horford je dodao 21 koš i osam skokova, a Marcus Morris je ubacio 17 koševa za devetu pobjedu u zadnjih 11 utakmica. Boston je na ulazu u četvrtu četvrtinu vodio pet razlike, ali onda je pogodio sedam od prvih 11 šuteva i otišao ne 95:82, a Irving je u posljednjih 12 minuta zabio devet koševa.

Najbolji pojedinac u redovima Sixersa bio je Dario Šarić, koji je ubacio 18 koševa i uhvatio deset skokova, upisavši svoj četvrti ''double-double'' u sezoni. Treba spomenuti kako je Philadelphia bila oslabljena za Joela Embiida, koji je dobio dan odmora zbog druge utakmice u dva dana, dok je Simmons završio s 15 koševa, šest skokova, sedam asistencija i čak pet ukradenih lopti.

''Kyrie je nevjerojatan, a Horford ne dobiva dovoljno kredita za ono što radi u napadu. Gotovo jednako kvalitetan kao Irving, Horford je središte svega što rade'', rekao je nakon utakmice J. J. Redick.

Philadelphia se uspjela održati u utakmici zahvaljujući i 16 pogođenih trica, ali Boston je ove godine izuzetno dobar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider