Košarka
SPORTOVI
Košarka
dočekuje ga poznati trener

Šarić iznimno sretan zbog odlaska iz Minnesote: "Nikad nisam dobio pravu priliku"

Dario Šarić iznimno je zadovoljan trejdom kojim je napustio hladnu Minnesotu i prešao u sunčanu Arizonu.

Dario Šarić u dvoboju protiv Phoenix Sunsa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić postao je novi igrač Phoenix Sunsa u noći s četvrtka na petak, ali ne svojom voljom. Minnesota Timberwolvesi postigli su dogovor sa Sunsima prema kojem su im poslali Šarića i 11. pick NBA drafta, u zamjenu za visoki 6. pick.

Iako nije otišao svojom voljom, Šarić je izuzetno zadovoljan što mijenja klub. To otkriva šibenski portal sibenikIN, koji je do Darija stigao preko agencije Full Court i njegovog savjetnika za medije Marka Bursaća.

"Ne da nisam tužan zbog ovog trejda nego mi je zbog svega ovog i drago. Smatram da u Minnesoti nisam ni dobio poštenu priliku, a u Phoenixu je itekako očekujem. Sve u svemu sam zadovoljan", kazao je Šarić.

Podsjetimo, kada je usred sezone saznao da mora napustiti Philadelphiju i spakirati kofere za hladnu Minnesotu Šariću je to jako teško palo. Sada je pred njim jedan dobar period u, kako sam kaže, poznatom okruženju.

"Zadovoljan sam što je u Sunsima trener Monty Williams, koji je bio pomoćni trener u mojoj prvoj godini u Philadelphiji i dobro zna što mogu. Tako da ne idem na potpuno nepoznati teren. Očekujem svoje mjesto pod suncem u Arizoni" zaključuje šibenski košarkaš.

Šarić je u ovom trenutku postao drugi Hrvat u Phoenixu uz Dragana Bendera, čija sudbina u klubu iz Arizone i dalje nije poznata. Navodno Sunsi ne žele nastaviti suradnju, te će Bender morati slušati ponude drugih klubova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider