Košarka
SPORTOVI
Košarka
Radosni otac

VIDEO Dario Šarić nakon sretne vijesti: "Moj sin će biti Amerikanac"

Dario Šarić oporavio se od teške ozljede i sprema se za novu NBA sezonu.

Dario Šarić (Foto: Twitter/Duane Rankin/Screenshot)

Nakon godinu dana pauze zbog teške ozljede hrvatski košarkaš Dario Šarić vratio se na parkete. Obukao je ljetos kockasti dres i zaigrao za hrvatsku košarkašku reprezentaciju na EuroBasketu, a sada se sprema za novu NBA sezonu s Phoenix Sunsima.

Propustio je dva pripremna susreta, što je izazvalo uzbunu među novinarima koji svakodnevno prate NBA, ali trener Phoenixa odbacio je sve spekulacije i dodao kako je Šarić dobio slobodno zbog obiteljskih obaveza.

Kasno je otkrivno da je hrvatski košarkaš dobio prvo dijete. Dugogodišnja djevojka Karla Pušeljić rodila je sina Niku, što je itekako obradovalo hrvatskog košarkaša:

Roberto Soldić i Joško Gvardiol Roberto Soldić objavio fotografiju s Gvardiolom i napisao ono što mnogi misle divider

"Htio bih zahvaliti klubu što mi je omogućio da prođem cijeli proces rođenja djeteta. Jako sam sretan, osjećam se kao potpuno druga osoba. Pametniji sam, odgovorniji, dijete ti donese drukčije osjećaje", kazao je Šarić pa otkrio kako se sin rodio u Phoenixu:

"Nisam se vraćao kući, sve se dogodilo u Phoenixu. Moj sin će biti Amerikanac, imat će američku putovnicu", otkrio je hrvatski košarkaš s osmijehom od uha do uha.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider