Košarka
SPORTOVI
Košarka
smjene pod tornjem

Cibonin direktor Domagoj Čavlović podnio ostavku, već imenovan vršitelj dužnosti

Njegovu poziciju do daljnjega će preuzeti Mauro Lukić

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji direktor košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović podnio je ostavku na tu dužnost "iz osobnih razloga" neposredno prije održavanja skupštine kluba u ponedjeljak, a umjesto njega je na to mjesto kao vršitelj dužnosti imenovan Mauro Lukić.

"Poštovani!

Neposredno prije današnje Skupštine KK Cibona podnio sam ostavku iz osobnih razloga na mjesto direktora kluba koji su motivirani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi klub u odnosu na pojedina tijela iznad samog kluba, a s druge strane iz razloga negativnih utjecaja na moju obitelj neprimjerenih pritisaka na mene kao direktora kluba.

gol expired Cibona se pridružila Cedevita Olimpiji i Partizanu na vrhu ABA lige divider

Ne želeći da taj pritisak utječe na kolege iz kluba, igrače, stručni stožer te na naše sadašnje i buduće partnere podnio sam ostavku želeći klubu ostvarenje svih zacrtanih ciljeva i puno sportskih uspjeha. Ujedno se zahvaljujem svim suradnicima s kojima sam sve ove godine zajednički proživljavao poneke neželjene trenutke, ali i puno lijepih trenutaka zbog kojih će Cibona ostati zauvijek u mom srcu", stoji između ostaloga u ostavci Domagoja Čavlovića.

U ponedjeljak su se članovima skupštine Krešimiru Gunjači, članu Uprave Erste Banke, Danielu Peršiću iz KK Cibona i predsjedniku Mladenu Bušiću, imenovanjem pridružili Ivan Artuković, predsjednik Uprave Franck d.d. i Jasmin Jurkovac, direktor prodaje u tvrtki Badel 1862. dok je iz skupštine na osobni zahtjev otišao Vjekoslav Šafranić.

gol expired Cibona deklasirala Goricu u Prvenstvu Hrvatske: Završilo je s okruglih 30 razlike divider

Za članove Nadzornog odbora imenovani su Ivan Idžojtić i Velimir Vuga, dok Upravni odbor čine Mauro Lukić, Saša Turkalj i Luka Krkoč.

"Zadovoljan sam provedbom novih imenovanja u tijela kluba koja vidim kao veliki poticaj za još uspješniji razvoj i napredak KK Cibona. Pridružili su nam se iskusni stručnjaci za koje sam uvjeren kako će znanjem i liderskim vještinama doprinijeti uspješnom djelovanju kluba. S druge strane, iako u potpunosti razumijem njegove osobne razloge, nisam nimalo sretan zbog ostavke direktora kluba.

Unatoč nekim neprimjerenim vanjskim pritiscima i pojedinačnim prozivkama, mišljenja sam kako je direktor Čavlović bio glavno vezivno tkivo svih sastavnica kluba te kako je, u iznimno turbulentnih osam godina za klub ostvario puno bitnih doprinosa za KK Cibonu, kulminacija kojih se ponajbolje reflektira i na vrlo uspješan start nove natjecateljske sezone", izjavio je nakon skupštine predsjednik Cibone Mladen Bušić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider