Košarka
SPORTOVI
Košarka
''Moguće da je ovo san''

Chicago Bullsi rasturaju, DeRozan dvije utakmice zaredom pogodio tricu za pobjedu

NBA momčad Chicago Bullsi imaju šest pobjeda u nizu i prva su momčad Istoka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za odličnu NBA sezonu Chicago Bullsa velikim je dijelom zaslužan DeMar DeRozan koji je drugu večer u nizu odlučio utakmicu tricom sa zvukom sirene.

U večeri s petka na subotu zabio je u slavlju kod Indiane, a sve je ponovio večer kasnije kada je tricom preko dvojice suparničkih igrača donio Chicago slavlje kod Washingtona 120-119.

''Pogoditi tricu sa zvukom sirene uvijek je nevjerojatan osjećaj. A pogotovo je nevjerojatan kada se dogodi na gostujućem susretu. I to dva puta u zadnje dvije utakmice'', rekla je zvijezda Chicaga.

DeRozan je poznat u NBA svijetu kao igrač koji ima sjajan šut, ali ga vrlo rijetko koristi za dalekometne ubačaje. Trice puca vrlo rijetko pa je, primjerice, protiv Indiane u dvoboju uputio samo tri, a ova pobjednička protiv Washingtona je bila jedina na tom gostovanju. U ligi je takav sličan igrač tek prvi čovjek Miami Heata Jimmy Butler.

''Moji suigrači se oslanjaju na mene da budem određena smirenost na parketu. Isto tako, tu sam da im pokažem kako uvijek treba vjerovati u pobjedu. Ove posljednje dvije utakmice su bile najbolji primjer. Iskreno, moguće da je sve ovo san, ova zadnja dva šuta. Možda ipak sanjam'', govorio je sretni DeRozan koji je u obje te utakmice postigao po 28 poena.

Trenutačno je DeRozan s prosjekom od 26.8 poena po utakmici peti strijelac lige, dok je njegov Chicago s 24-10 prvi na Istoku, odnosno, četvrti u NBA ligi.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider